Grootse prijzenactie door gezamenlijke winkeliers in Nieuwleusen

0
211

Vanaf maandag 21 september ontvangt het winkelend publiek in Nieuwleusen bij elke besteding bij één van de deelnemende ondernemers een gratis kraspas. Elke kraspas geeft gegarandeerd prijs, te verzilveren bij één van de tientallen deelnemende winkels. Bijna alle ondernemers die aangesloten zijn bij de Ondernemersvereniging Actief Nieuwleusen doen mee. 

Ook in Nieuwleusen hebben ondernemers te lijden onder de coronacrisis. Veel van hen zagen hun omzet en klandizie de afgelopen maanden sterk teruglopen.

Het is daarom fijn dat we nu weer iets meer mogen en kunnen en het is erg makkelijk om je lokale ondernemers er bovenop te helpen,

zo legt Carola Mulders, voorzitter van de Ondernemersvereniging Nieuwleusen, uit.

Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is je inkopen zo veel mogelijk lokaal doen, zodat we allemaal zo veel mogelijk de lokale economie ondersteunen.

{loadmoduleid 158}

Deelnemende winkeliers hebben zelf de prijs bepaald die zij op de kraspas inzetten. Alle passen zijn daarna gehusseld en verdeeld onder de winkeliers. De kans is dus heel groot dat je bij de ene winkelier een prijs wint die je bij een andere ondernemer kunt verzilveren. “Het is natuurlijk extra leuk als je daardoor als particulier eens bij een winkel binnenloopt waar je nog geen klant bent,” vertelt Carola. “Als dorp mogen we trots en tegelijk ook zuinig zijn op het brede aanbod wat we hebben. Voor de grootte van ons dorp hebben we een heel uitgebreid en divers winkelaanbod. Het zou toch zonde zijn als dat in de toekomst dreigt te verdwijnen.”

De kraspassen wordt vanaf 21 september uitgegeven en de actie loopt door totdat de laatste pas is verstrekt, op=op dus. De verwachting is dat de actie tot eind oktober duurt. Op de website www.kraspas.nl/nieuwleusen is te zien welke ondernemers deelnemen en welke prijzen er te winnen zijn.

{loadmoduleid 158}