Bos Bedden Loopgroep AG ’85 bedankt sponsor met ludieke actie

0
235

Sinds eind mei is Bos Bedden niet meer in handen van Lubertus en Marga Talen. Rutger en Lianna Veerman hebben het stokje overgenomen. Bos Bedden is al vanaf 2002 de sponsor en naamgever van Loopgroep AG ’85 en de hardlopers hadden een ludieke actie bedacht om Lubertus hiervoor te bedanken.

{loadmoduleid 158}

Op zaterdagochtend werd bij de nietsvermoedende Lubertus aangebeld. Zo’n 30 hardlopers van AG ’85 stonden aan de deur met een bed op wielen. Met Lubertus in het versierde bed werd koers gezet naar Bos Bedden. Daar aangekomen werd onder het genot van koffie/thee en gebak teruggekeken op de prettige samenwerking en werden er herinneringen opgehaald. Zo hebben de hardlopers in 2013 al eens een nachtje doorgebracht in de etalage van de beddenspeciaalzaak. Een fotocollage in de winkel herinnert nog aan deze onrustige nacht.

{loadmoduleid 158}

Bedankt

Lubertus en Marga Talen werden bedankt met bloemen, een goed gevulde broodmand en een kussensloop met daarop het logo van AG ’85 en de namen van de hardlopers. Rutger en Lianna werden welkom geheten en ontvingen een zelfde cadeaupakket.

Begrip

Bos Bedden, met maar liefst 3000 m² showroom, is een begrip tot in de verre omstreken. De grootste gerenommeerde beddenspeciaalzaak van Noord Nederland is gevestigd in Nieuwleusen.

{loadmoduleid 158}