Talentenbrigadeteam verzorgt Bingo op de Hulstkampen

0
84

Afgelopen week kon er na vele maanden een Bingo georganiseerd worden op de Hulstkampen in Nieuwleusen. Het Talentenbrigadeteam van het Agnieten College, met Sam, Bart en Nick, waren al vanaf februari bezig met hun enthousiaste plannen. De Coronacrisis zorgde er voor dat de Bingo niet door kon gaan. Het drietal gaf echter niet op en ging alvast uitgebreid prijzen verzamelen bij de plaatselijke ondernemers. Juist door het verhaal van een Bingo in de Hulstkampen, die niet door kon gaan, gaven de ondernemers extra veel prijzen.

{loadmoduleid 158}

Het geduld van het Talentenbrigadeteam werd uiteindelijk beloond. Door een geweldige samenwerking met de Hulstkampen, en door de Coronaregels strikt in acht te nemen. Afgelopen week mochten de drie heren dan een Bingo organiseren. De bewoners hadden er al lang naar uitgekeken. Het werd een zeer geslaagde en gezellige middag voor alle betrokkenen. Iedereen was verrast door de vele en grote prijzen, met dank aan de lokale middenstand.

{loadmoduleid 158}