Op zaterdagavond 3 oktober mocht dames 1 naar Lemelerveld. Bevers uit, altijd lastig! Omdat Else-Marleen Schuurman en Lisa Bollemaat geblesseerd waren werd het team versterkt door Judith Boonen en Suzan Vasse van dames 2. Helaas mocht er geen publiek bij de wedstrijd aanwezig zijn, maar werd er thuis voor beide groepen geduimd!

{loadmoduleid 158}

Om 19:00 uur startte de eerste set met Myrthe Schuurman, Marit van der Woude, Judith Boonen, Mireille Huzen, Manon van Blanken, Sabine van den Berg en Korien Hovenga. Vol goede moed begonnen de dames aan de eerste set. De Bevers hadden echter een sterke service waardoor de pass niet goed bij Myrthe aankwam. Daarnaast hadden de Bevers een goede verdediging waardoor zij hun aanvallers goed konden aanspelen. Michelle van Leussen werd af en toe ingebracht voor Judith in het achterveld om de verdediging te komen versterken. Flash kon scoren door prikballen en af en toe een sterke blokkering. Toch waren de Bevers sterk en wisten zij op een slimme manier ook hun punten te pakken. Ondanks dat Flash met ups en downs bleef vechten werd deze set met 25-20 voor de Bevers.

Tijd om met een schone lei de tweede set te beginnen. Flash begon weer met dezelfde opstelling en was vastberaden om met vier punten uit Lemelerveld te vertrekken. Ondanks dat waren de Bevers sterk. In de service zochten zij veel de passer loper op waardoor deze onder druk gezet werden in de servicepass. Myrthe Schuurman werd gewisseld voor Eva Rosa om een frisse wind in het team te brengen. Helaas wonnen de Bevers ook deze set met ruime cijfers: 25-14.

De derde set begon weer met dezelfde opstelling als de eerste en tweede set. Nu Flash 2-0 achter stond, moesten er 3 sets gewonnen worden. Helaas zetten de Bevers hun sterke lijn in deze set door. De servicedruk was hoog en Myrthe kon door een slechte pass niet alle aanvallers bereiken Bij Flash probeerden de dames met man en macht elkaar op te peppen en aan te moedigen. Helaas werd de derde set ook gewonnen door de Bevers met 25-17.

De laatste set, Flash wilde dan alsnog met een punt naar huis gaan. Suzan Vasse kwam in het veld voor Manon van Blanken en Eva Rosa startte deze set als spelverdeler. Flash besloot alles op alles te zetten om deze set te winnen en ging in het begin gelijk op met de Bevers. Helaas was de tegenstander ook deze set te sterk voor de dames van Flash. De laatste set werd met 25-20 verloren.

Deze wedstrijd was een om snel te vergeten. Volgende week speelt dames 1 thuis om 18:00 uur tegen Simplex/SSS dames 1.