S.V. Nieuwleusen niet opgewassen tegen fysiek sterk CSVC

0
111

Het 1e elftal van S.V. Nieuwleusen beleefde zaterdag 3 oktober in Coevorden een teleurstellende middag. Tegen het fysiek sterke CSVC werd op een hobbelig veld met 1-0 verloren. Vanwege de Corona maatregelen werd de wedstrijd op sportpark Klinkenvlier zonder publiek gespeeld.

{loadmoduleid 158}

CSVC kreeg al in de 3e minuut een mogelijkheid, maar het schot ging voorlangs. In de 5e minuut kreeg S.V. Nieuwleusen een grote kans. Uit een hoekschop kopte Bas Evenboer de bal voorlangs. Na nog en kansje voor de thuisclub kreeg Bas Evenboer in 25e minuut, een goede kans maar zijn schot werd in de korte hoek gekeerd door de keeper. De volgende doelpoging was in de 37e minuut voor Leon de Raad, maar zijn schot stuiterde net langs de verkeerde kant van de paal. In de 1e helft had S.V. Nieuwleusen wel een overwicht maar wist dit niet in doelpunten om te zetten, ruststand derhalve 0-0.

Wie dacht dat S.V. Nieuwleusen het in de 2e helft wel recht zou zetten kwam bedrogen uit. De fysieke sterke thuisclub zette er zelfs nog een tandje bij en het voetbal werd er  bij de tegenstander volledig uitgehaald. De gasten hadden hier geen antwoord op. In de 53e minuut kwam de CSVC zelfs op voorsprong. Keeper Tim Hoogenkamp wist het schot van Justin Regtop laag in de hoek van niet te keren:1-0.

{loadmoduleid 158}

Met nog een half uur te spelen probeerde trainer Jeroen Elzinga het tij te keren. Mark de Weerd en Bas Evenboer werden gewisseld voor Jille Brinksma en Tom Vasse, die beiden nieuw elan op de flanken moesten brengen. De 2 nieuwe buitenspelers werden echter veel te weinig aangespeeld. Veel te veel werd er door het midden gespeeld, wat de thuisclub volledig in de kaart speelde. In de 67e minuut kwam S.V. Nieuwleusen goed weg toen Stefan van Veen de bal op de knie kreeg, Tim Hoogenkamp kreeg nog net een hand tegen de bal. In die 2e helft wist S.V. Nieuwleusen dus bijna geen kansen te creëren. De beste kans was in de 86e minuut voor Tom Vasse, maar zijn schot in de korte was een prooi voor de keeper. A.s. zaterdag 10 oktober speelt S.V. Nieuwleusen om 14.30 uur thuis tegen koploper Hoogeveen.

Scoreverloop

  • 53e minuut: 1-0 Justin Regtop

Opstelling S.V. Nieuwleusen

  • Doel: Tim Hoogenkamp
  • Verdediging: Stefan van Veen, Roy Bollemaat, Saake Malestein, Leon de Raad
  • Middenveld: Ruben Brinkman(77e min. Gerrit Zekveld), Thomas Koobs, Mark de Weerd( 64e min. Jille Brinksma)
  • Aanval: Stijn Hoekstra, Reinier Meijerink, Bas Evenboer (64e min. Tom Vasse)

{loadmoduleid 158}