Enthousiaste fanatieke deelnemers tijdens eerste Oldskool Gymles

0
89

Maandagavond 5 oktober is de eerste Oldskool Gymles van start gegaan met o.a. apenkooien, waarbij lesgever Evaline Ridderikhoff maar liefst 14 enthousiaste deelnemers mocht begroeten. Een hele leuke groep met een mix vrouwen en mannen en van diverse leeftijden tussen de 20 en 50 jaar.

{loadmoduleid 158}

Evaline had voor deze opening les o.a. de activiteit apenkooi op het programma staan. Deze tot de verbeelding sprekende activiteit nam de deelnemers mee terug naar de gymlessen van vroeger tijdens de basisschooltijd en dat was ook terug te zien in het fanatisme. “Je zag iedereen enorm hun best doen om niet getikt te worden en de tikkers heel gericht samenwerken om zoveel mogelijk lopers te tikken” zeg Evaline. Voordat er met het apenkooien werd gestart kreeg men wel eerst een warming-up om de spieren en gewrichten hier goed op voor te bereiden. Na afloop van het apenkooien werden de deelnemers nog even onder handen genomen door Evaline middels verschillende Core oefeningen. Evaline zegt hierover: “Naast het fun gedeelte van de gymles activiteiten van vroeger werken we, passend bij ieders eigen mogelijkheden, tijdens de Oldskool Gymles ook aan de verbetering van de eigen conditie en kracht”. “Elke Oldskool Gymles zal bestaan uit andere activiteiten en oefeningen en dit krijgen de deelnemers pas op de avond zelf te zien en is dus elke keer een verassing”.

De Oldskool Gymlessen vinden elke maandagavond van 19.00-20.00 uur plaats in de Spil en de volgende les staat gepland op 19 oktober. Aanmelden is verplicht en kan gedaan worden via de website www.dalfsenbeweegt.nl. Per les kunnen maximaal 24 deelnemers meedoen.

Meer informatie is te vinden op de website. Men kan ook contact opnemen met buurtsportcoach Marco Hollak via [email protected] of 06 229 55 669.

{loadmoduleid 158}