Wol gevraagd voor het goede doel

0
74

In de soos van de Olmen aan het Oosterveen 21 te Nieuwleusen komt 1x per 14 dagen een groep bijeen om samen te breien. Het gaat dan voornamelijk om artikelen bestemd voor de derde wereld. Vele dekentjes, sokken, kindertruitjes e.d. rollen van de pen. De handwerkers maken daarbij gebruik van resten wol die andere mensen over hebben.

{loadmoduleid 158}

Omdat er veel wol gebruikt wordt is er behoefte aan een nieuwe voorraad. Bij deze dan ook een oproep aan mensen die nog resten wol over hebben om het te schenken aan de handwerkgroep in de Olmen. U mag het komen brengen en eventueel kunnen we het bij u thuis ophalen.

Voor vragen en nadere informatie kunt u contact opnemen met Saam Welzijn: 0529-793012 of de lokale contactpersoon, tel.: 0529-480052.

{loadmoduleid 158}