De prestaties van Loopgroep AG’85 van deze week

0
77

Een tweetal lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 hebben het afgelopen week aan wedstrijden deelgenomen.

{loadmoduleid 158}

Nog net voordat alle evenementen weer werden afgelast in verband met de aangescherpte coronamaatregelen nam Dennis Brandenburg in Zeewolde deel aan de LOKO Loopcompetitie, die bestaat uit een serie van vier loopjes langs de randmeren en door de bossen van Zeewolde. Hij liep hierbij de 5 kilometer in een tijd van 18.31 minuten en won hiermee de derde prijs bij de Mannen 35+.

In verband met het niet doorgaan van de evenementen zoeken veel organisaties naar alternatieve oplossingen. Zo nam Gerda Akkerman deel aan de virtuele Zuidlaardermarktloop en liep daarbij de 5 kilometer in een tijd van 22.28 minuten, waarmee ze haar persoonlijk record met 5 seconden verbeterde.

{loadmoduleid 158}