Volop voetbal bij S.V. Nieuwleusen

0
75

Op de eerste zaterdag na de persconferentie van onze Minister President, waar bekend werd gemaakt dat de voetbalcompetities voor het amateurvoetbal tenminste 4 weken stil worden gelegd, werd er door de jeugd van S.V. Nieuwleusen toch nog volop gevoetbald op ’t sportpark Klaverblad. Uiteraard binnen de richtlijnen van de coronamaatregelen. Voor jeugdteams (ook JO19) geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen ook onderlinge trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging.

{loadmoduleid 158}

Zo voetbalde JO12-1 aangevuld met JO13-3 jongens voor het eerst op een groot veld tegen JO13-2, wat een heel vermakelijke wedstrijd opleverde. JO13-1 had een onderling wedstrijdje georganiseerd en ook de bijna allerjongste voetballertjes die 4 tegen 4 spelen hadden zaterdagmorgen dikke pret.

In de middag hadden de JO19 trainers een onderling mix toernooi georganiseerd waar de jongens van JO19-1, JO19-2 en JO19-3 voor uitgenodigd waren. Zo’n 30 jongeren streden fanatiek om de eer.

Ook de komende zaterdagen vinden er voor de jeugd weer tal van activiteiten plaats, om de jongens en meisjes naast hun reguliere doordeweekse trainingen ook op de zaterdagen bezig te houden. Helaas zonder toeschouwers maar dat maakt het plezier van de jonge voetballers er niet minder om!

{loadmoduleid 158}