Corona actueel maandag 19 oktober 2020

0
74

Laten we samen hard werken om het virus tegen te gaan. Laten we samen hard werken om ervoor te zorgen dat de besmettingen omlaaggaan, zodat horeca ondernemers zo snel mogelijk weer open kunnen.Denk dus na en spreek elkaar aan als je hoort over informele feestjes. Help elkaar zodat we zo snel mogelijk weer kunnen genieten van echte feestjes. De reguliere zorg wordt meer afgeschaald, ouderen worden ook in onze regio meer besmet: laten we in onze regio elkaar beschermen!

{loadmoduleid 158}

In de veiligheidsregio IJsselland zijn afgelopen week 1065 besmettingen geconstateerd, dat zijn er 98 meer dan een week eerder. Vandaag zijn er 200 besmettingen, dat zijn er 56 meer dan afgelopen vrijdag.

1x per week schaalt de landelijke overheid de regio’s in op niveau o.b.v. het weekgemiddelde. Regio IJsselland zit nu nog op niveau “zorgelijk”.

Besmettingen per dag gemeente Dalfsen

{loadmoduleid 184}

{loadmoduleid 158}

Besmettingen per dag VR IJsselland

{loadmoduleid 174}

{loadmoduleid 158}