Gemeente zoekt gedupeerden toeslagenaffaire kinderopvangtoeslag Belastingdienst

0
151

Duizenden ouders in Nederland zijn eerder dit jaar getroffen door problemen bij de uitvoering van de kinderopvangtoeslag door de Belastingdienst. De Belastingdienst compenseert de gedupeerden, maar dit is niet altijd tijdig en/of voldoende om uit de (financiële) problemen te blijven. Inmiddels is bekend geworden dat in de gemeente Dalfsen tenminste 6 gezinnen hiermee te maken hebben (gehad). De namen van deze mensen zijn helaas niet bekend bij de gemeente. In verband met de privacy van gedupeerden mag de Belastingdienst geen persoonlijke gegevens uitwisselen.

Oproep

Wethouder Jan Uitslag doet daarom een oproep: “Wij komen graag in contact met mensen die te maken hebben gehad met deze toeslagenaffaire. Samen kijken we naar een passende oplossing. Bent u een gedupeerde van de kinderopvangtoeslagaffaire? Neemt u dan contact op met Rik Bolhuis van de gemeente Dalfsen via telefoonnummer 0529 438 961 of stuur een mail naar [email protected].”

{loadmoduleid 158}