Corona actueel vrijdag 13 november 2020 – Blijf volhouden

0
88

Het beeld is nu rustig, de cijfers dalen. Dit hebben we aan elkaar te danken. Maar we zijn er nog niet. Het aantal ziekenhuisopnames neemt nog steeds toe. De zorgsector staat onder grote druk, waardoor de reguliere zorg wordt uitgesteld. Met het oog op Sinterklaas en de komende feestdagen moeten we ons goed realiseren dat we er nog niet zijn. Die momenten gaan ook tellen. Blijf daarom zoveel mogelijk thuis, houd afstand van elkaar en spreek niet af met meer mensen dan toegestaan. Dit is de enige manier om het virus onder controle te krijgen. Door ons aan de maatregelen te blijven houden, helpen we de zorg en helpen we elkaar!

{loadmoduleid 158}

In de veiligheidsregio IJsselland zijn afgelopen week 738 besmettingen geconstateerd, dat is 179 minder dan een week eerder. Vandaag zijn er 84 besmettingen, dat zijn er 17 minder dan afgelopen woensdag.

1x per week schaalt de landelijke overheid de regio’s in op niveau o.b.v. het weekgemiddelde. Regio IJsselland zit nu nog op niveau “zeer ernstig”.

Besmettingen per dag gemeente Dalfsen

{loadmoduleid 184}

{loadmoduleid 158}

Besmettingen per dag VR IJsselland

{loadmoduleid 174}

{loadmoduleid 158}