Meidendag S.V. Nieuwleusen groot succes

0
151
Meidendag S.V. Nieuwleusen groot succes

Zaterdagmiddag 7 november stond bij S.V. Nieuwleusen in het teken van meidenvoetbal.  Er deden maar liefst 60 meiden mee aan de `meidendag.`De middag bestond uit verschillende voetbal gerelateerde spelletjes en uiteraard enkele voetbalwedstrijden.

{loadmoduleid 158}

Na een welkomstwoord van Gerrit Hilberink, de trainer van Vrouwen 1, werden er in 6 teams diverse voetbalspelletjes gedaan zoals latje trap, pionnenvoetbal en het boter, kaas en eieren spel. De teams studeerden een eigen tik tok dansje in, wat aan de rest gepresenteerd werd. Penalty´s werden er geschoten, met in het doel Liset Harink, de keepster van Vrouwen 1. De meidendag werd afgesloten met een voetbaltoernooi.

Het meidenvoetbal is, mede door het succes van de Oranje leeuwinnen, een snel groeiende sport in Nederland. Ook bij S.V. Nieuwleusen voetballen er veel meiden en dames en daar zijn wij trots op. Er zijn meidenteams voor alle leeftijden, ook zijn er gemengde teams waarin meiden samen met jongens spelen.

Wil je een keer vrijblijvend meetrainen of meer informatie. Stuur een mail naar [email protected].

{loadmoduleid 158}