Corona actueel vrijdag 20 november 2020 – De gedeeltelijke lockdown gaat verder

0
83

We houden ons goed aan de maatregelen en dat heeft effect. We zien nog steeds een dalende lijn in het aantal besmettingen. Maar we zijn er nog niet. De gedeeltelijke lockdown gaat verder om elkaar te blijven beschermen. In aanloop naar de feestdagen moeten we nu niet gaan verslappen. De feestdagen zullen anders dan anders zijn. Winkel zoveel mogelijk online of koop lokaal. Kies de rustige momenten. Kom zoveel mogelijk alleen en houd afstand. Blijf volhouden. Voor jezelf maar vooral voor elkaar!

{loadmoduleid 158}

In de veiligheidsregio IJsselland zijn afgelopen week 765 besmettingen geconstateerd, dat is 26 meer dan een week eerder. Vandaag zijn er 126 besmettingen, dat zijn er 1 minder dan afgelopen woensdag.

1x per week schaalt de landelijke overheid de regio’s in op niveau o.b.v. het weekgemiddelde. Regio IJsselland zit nu nog op niveau “zeer ernstig”.

Besmettingen per dag gemeente Dalfsen

{loadmoduleid 184}

{loadmoduleid 158}

Besmettingen per dag VR IJsselland

{loadmoduleid 174}

{loadmoduleid 158}