USV hield digitale ledenvergadering

0
224
USV Sportpark Hulsterlanden

Zaterdagmiddag gaven de leden van USV groen licht voor een financiële investering ten behoeve van de renovatie van de kleedruimtes en het dak van het clubgebouw.

{loadmoduleid 158}

Dat gebeurde tijdens de eerste digitale ledenvergadering in het bestaan van de club. Het was even wennen. Het bestuur achter de tafel in het clubgebouw, de leden thuis op de bank, aan de keukentafel of op de zolderkamer. Technisch werkte het allemaal prima zodat de leden via een toelichting van penningmeester Sander Eissen inzicht kregen in de plannen en de kosten. De renovatie maakte in een eerder stadium onderdeel uit van een veel groter bouwplaatje. Corona zette dit voorjaar een streep door die ambities. Met de toestemming van de leden op zak gaat USV nu voortvarend aan de slag met de uitvoering van het renovatieproject.

Korte agenda

Gezien het volledig digitale karakter van deze ledenvergadering was de gebruikelijke agenda ingekort en ontdaan van verdere franje. Wel stond voorzitter Michiel Smudde nog even stil bij een aantal trouwe leden vanwege hun langdurig lidmaatschap. In het bijzonder bij oud-voorzitter en erelid Jan Borgers. Hij is maar liefst 70-jaar lid van USV. Waarbij de voorzitter de wens uitsprak om elkaar snel weer te kunnen zien onder normale omstandigheden.          

{loadmoduleid 158}