Oranjevereniging Nieuwleusen organiseert Lichtjeswandeling

0
139

Alle andere activiteiten van de Oranjevereniging, op Koningsdag en tijdens het jaarlijkse Oranjefeest, gingen dit jaar niet door vanwege het coronavirus.

Stilzitten past niet bij de vereniging, dus komt het bestuur nu met een alternatieve activiteiten op de valreep van 2020. “We organiseren een Lichtjeswandeling in de maand december,” vertelt voorzitter Patrick Belderink.

{loadmoduleid 158}

De Oranjevereniging roept iedereen die dat leuk vindt op om zijn voortuin, schuur en/of gevel van het huis te versieren met lichtjes en decoratie in kerstsferen. Alle versierde huizen worden opgenomen in een wandelroute door het dorp. Iedereen kan die route op elk gewenst moment in de kerstvakantie lopen en genieten van een mooi versierd Nieuwleusen.  

Op www.oranjevereniging-nieuwleusen.nl is het aanmeldformulier te vinden. “Je krijgt op het formulier de keuze of je ook mee wilt doen aan de wedstrijd,” legt Patrick uit. “Als je meedoet aan de wedstrijd wordt jouw huis door een deskundige jury beoordeelt. De best versierde huizen krijgen van ons een mooie prijs: een cadeaubon van 50 euro van de Ondernemersvereniging Actief Nieuwleusen. Zo steunen we met z’n allen de gezamenlijke ondernemers waar we als dorp zuinig op moeten zijn.” Een huis aanmelden voor de route kan tot en met zondag 13 december. De route wordt een week later gepubliceerd via de website en facebookpagina van de Oranjevereniging.

Foto: Oranjevereniging

{loadmoduleid 158}