Doorrijden na aanrijding op de Den Hulst

0
126
Doorrijden na aanrijding op de Den Hulst

Gisteren, Maandag 30 november 2020 tussen 16.45 en 17.00 uur, reed de bestuurster van een grijze Mercedes-Benz C180 over de Den Hulst te Nieuwleusen in de rijrichting van Zwolle. Ter hoogte van tankstation Brand Oil werd zij, zonder dat zij een bijzondere manoeuvre verrichtte, van achteren aangereden door een onbekend gebleven voertuig. Door deze aanrijding ontstond er schade aan haar voertuig. De onbekend gebleven partij is niet gestopt. Hierdoor zijn er geen gegevens uitgewisseld om het voorval netjes af te kunnen handelen.

Naar aanleiding van deze aanrijding zijn wij op zoek naar de bestuurder van het onbekend gebleven voertuig en/of getuigen die de aanrijding hebben zien gebeuren.

Heeft u informatie? Neem contact op via 0900-8844 of stuur een persoonlijk bericht met vermelding van het registratienummer: PL0600-2020569059