Welkomstdienst op 13 december

0
95
Welkomstdienst op 13 december

Daar is uit ’s werelds duistere wolken”. Dat is dit keer waar het om draait bij de welkomstdienst op 13 december vanuit de Grote kerk in Nieuwleusen. Duistere wolken zijn er zeker in deze tijd maar het is ook advent en we hopen en verwachten dat ook in 2020 het Licht zal schijnen in de duisternis. Het Licht dat wij mogen doorgeven ieder op zijn eigen manier. Daarvan gaan we iets laten zien in deze online dienst die u kunt bekijken via www.Kerkdienstgemist.nl en via de link op www.kerkpleinnieuwleusen.nl.

In de Grote kerk is plaats voor 30 personen om het daar te bekijken via de schermen. Hier gelden de regels van het RIVM dus blijf thuis bij klachten, draag een mondkapje, desinfecteer uw handen bij binnenkomst, u wordt geregistreerd en 30 personen is echt 30 personen. We starten de dienst om 19.15 uur vanaf ongeveer 19.00 uur is er al muziek te beluisteren.