Doe mee: Aanmelden voor de Week van de Amateurkunst 2021 van start!

0
592
Doe mee: Aanmelden voor de Week van de Amateurkunst 2021 van start!

DALFSEN – Vanaf 1 juni 2021 kunnen kunstliefhebbers in de gemeente Dalfsen zich aanmelden voor de Week van de Amateurkunst (WAK). Deze vindt dit jaar plaats van 11 t/m 18 september! Tijdens de WAK bieden we (amateur-) kunstenaars een podium. Iedereen die in zijn of haar vrije tijd of professioneel bezig is met kunst kan zich aanmelden. Ben jij die kunstenaar of vereniging? Dan is deze week de uitgelezen kans om te laten zien hoe gepassioneerd jij bezig bent met muziek, dans, theater, beeldende kunst, zang of andere kunstvormen. Op 12 september vindt WAK live plaats, een online evenement waarin (amateur-) kunstenaars zichzelf voor kunnen stellen aan het publiek.

De WAK is hét podium voor (amateur-) kunstenaars en verenigingen uit de gemeente Dalfsen. Tijdens deze week kunnen zij aan een breed publiek laten zien wat zij doen, via bijvoorbeeld proeflessen of workshops. De organisatie van de WAK bundelt alle aangemelde activiteiten in één programmaoverzicht. Met dit overzicht laten we zien hoe inwoners van de gemeente Dalfsen actief zijn in de kunst! Belangstellenden kunnen dan tijdens de WAK deze activiteiten bezoeken.

Thema WAK 2021: Er op uit!

Het thema dit jaar is: ‘er op uit!’ We mogen door versoepelingen van de corona maatregelen steeds meer. En dat laten we graag zien tijdens deze editie van de WAK. We moedigen alle (amateur-) kunstenaars aan zichzelf te laten zien! Daarnaast zoeken we actief de aansluiting bij andere evenementen zoals Proef Dalfsen en Kunst om Dalfsen. Geen kunstenaar? Kom dan vooral een proefles of workshop bijwonen na deze lange periode van binnenblijven!

Jouw workshop of proefles aanmelden voor de WAK

Wil jij jouw kunstvorm in de kijker zetten? Dat kan! Aanmelden kan eenvoudig via het inschrijfformulier op www.wakdalfsen.nl. De inschrijvingen sluiten op 15 augustus 2021. Eind augustus wordt het WAK programma op onze website geplaatst en huis aan huis verspreid.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.wakdalfsen.nl of blijf op de hoogte van het laatste nieuws via facebook.com/WAKDalfsen en Instagram @wakdalfsen.

Maatregelen rondom coronavirus

De organisatie van de WAK houdt de situatie rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgt de maatregelen op vanuit de overheid en het RIVM.