Talentenhus organiseert Kampioenschap “Kontje schieten“ in Nieuwleusen

0
604
Talentenhus organiseert Kampioenschap “Kontje schieten“ in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Op woensdag 9 juni organiseert het Talentenhus, met o.a. de Spil, het Agnieten College, en Saam Welzijn, in samenwerking met Dalfsen Beweegt, het eerste Nederlandse Kampioenschap “Kontje schieten“. De wedstrijden beginnen om 15.30 uur. Graag om 15.15 uur aanwezig bij de ingang van het Sportpark van SV Nieuwleusen, om ingedeeld te worden in de verschillende competities. De leeftijdsgroep is tussen 12 en 16 jaar.

Je kunt je aanmelden bij Dalfsen Beweegt, of je kunt je inschrijven op 9 juni om 15.00 uur bij de ingang van de SV Nieuwleusen.

Kontje schieten is een landelijke rage aan het worden op de Nederlandse voetbalvelden. Of het nu gaat om jeugdelftallen of eerste elftallen, na afloop van de training wordt er vaak nog even kontje geschoten.

Het Kampioenschap kontje schieten wordt een regionaal gebeuren. Alle voetbalclubs in de regio worden uitgenodigd om de beste kontje schieters af te vaardigen naar het kampioenschap. Er valt dan ook, naast de eer, echt wat te winnen. De winnaar is Kampioen Kontje Schieten 2021.