Webinar voor sport- en beweegaanbieders

0
254
Webinar voor sport- en beweegaanbieders

DALFSEN – Door de coronapandemie leven er bij de sport- en beweegaanbieders veel vragen. Mogelijk ook op financieel vlak. Daarom nodigt team Kerngezond Dalfsen de sport- en beweegaanbieders in de gemeente Dalfsen graag online uit om aan te sluiten bij de interactieve webinar ‘Financieel gezond de crisis door’.

Tijdens deze webinar wordt u, samen met een aantal andere sport- en beweegaanbieders, bijgepraat over hoe u om kunt gaan met de financiële gevolgen van de corona-uitbraak. Van welke regelingen kan u gebruikmaken en welke kansen en mogelijkheden zijn er om het financiële gat te dichten om hier weer gezond uit te komen? De webinar wordt geleid door Peter van Baak, expert op dit gebied. Hij biedt nieuwe inzichten en geeft praktische handvatten, waardoor er gelijk al eerste concrete stappen gemaakt kunnen worden.

Aanmelden

De webinar wordt gegeven op woensdag 9 juni van 20.00 tot 21.30 uur. Aanmelden kan tot uiterlijk 6 juni via het online aanmeldformulier op www.dalfsenbeweegt.nl > Webinar. Het is mogelijk en aanbevolen om met meerdere personen van uw organisatie deel te nemen. Op die manier kunt u de opgedane kennis meteen delen en makkelijk samen toepassen. Na aanmelding krijgt u een hyperlink toegestuurd, inclusief bijbehorende uitleg, waarmee u toegang krijgt tot de webinar.

Meer informatie over de webinar is te vinden op www.dalfsenbeweegt.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met buurtsportcoach Marco Hollak via [email protected].