Oldskool gymlessen voor volwassenen gaan weer van start

0
423
Oldskool gymlessen voor volwassenen gaan weer van start

NIEUWLEUSEN – Nu het binnensporten, onder bepaalde corona voorwaarden, weer kan en mag gaan de Oldskool gymlessen voor volwassenen tussen de 18 en 50 jaar ook weer beginnen. Wekelijks wisselend sport- & beweegactiviteiten onder leiding van de vaste lesgever Evaline Ridderikhoff. Als volwassene weer genieten van gymlesactiviteiten, zoals apenkooi, trefbal, slagbal en alle andere leuke spellen uit de schooltijd? Maar ook van bootcamp, pilates en diverse andere sportactiviteiten? Geef je dan snel op en doe mee!

Elke maandag staat er wat anders op het programma. Plezier staat voorop! Evaline richt de lessen zo in dat die voldoen aan de corona maatregelen die op dat moment van toepassing zijn.

De Oldskool gymlessen worden tot de zomer nog 4 keer gegeven op de maandagen 7, 14, 21 en 28 juni. De lessen zijn van 19.00-20.00 uur in een sporthal van Kulturhus de Spil te Nieuwleusen en kosten € 3,50 per les. De lessen gaan door wanneer er minimaal 4 deelnemers zijn.

Ga voor aanmelden naar: https://bit.ly/3wEIuFb

Voor meer informatie kunt u buurtsportcoach Marco Hollak benaderen via [email protected] of kijken op de website www.dalfsenbeweegt.nl