Even voorstellen: Nieuwe buurtsportcoach in de gemeente Dalfsen

0
547
Nieuwe buurtsportcoach in de gemeente Dalfsen

DALFSEN – Ik ben Annely Pluim, de nieuwe buurtsportcoach van de gemeente Dalfsen. De komende jaren ga ik mij met name inzetten voor de doelgroep ouderen en het aangepast sporten. Een mooie uitdaging aangezien steeds meer mensen langer leven, ook in de gemeente Dalfsen. Een gezonde leefstijl is van belang om vitaal te blijven, juist ook wanneer je ouder wordt of sporten een extra uitdaging voor je is.

Als buurtsportcoach zal ik, samen met de bestaande sportaanbieders, welzijnsinstellingen en eerstelijnszorg in de gemeente, werken aan een toegankelijk en overzichtelijk sport- en beweegnetwerk en inwoners stimuleren tot een ‘leven lang sport & bewegen’. Met mijn achtergrond in de zorg, studie bewegingstherapie en ambitie om te verbinden, hoop ik daar de komende jaren mijn steentje aan bij te dragen.

Zie je al kansen om samen te werken? Wil je gewoon eens kennismaken? Of kan ik met u meedenken over een (voor u geschikte) beweegmogelijkheid binnen de gemeente Dalfsen? Neem gerust contact met mij op werkdagen (ma, di en don.) via [email protected]  of tel: 06 344 72 828

Meer informatie over het werk van de buurtsportcoaches en onderwerpen over sport & bewegen in de gemeente Dalfsen, zie: https://www.samendoenindalfsen.nl/is/een-vraag-over-2/gezond-blijven/beweging-en-sport.