Nieuwe (gratis) cursusaanbod Bibliotheek najaar 2021

0
295
Nieuwe (gratis) cursusaanbod Bibliotheek najaar 2021

DALFSEN – Vanaf begin september start de bibliotheek weer verschillende workshops en trainingen om je digitale vaardigheden verder te ontwikkelen. Voor jong en oud, persoonlijk en op maat. De cursussen en workshops vinden plaats in de verschillende kernen Dalfsen, Nieuwleusen, Lemelerveld en Oudleusen. Ontdek het aanbod op de website van de bibliotheek: www.bibliotheekdalfsen.nl.

De computer, tablet of smartphone, je kunt bijna niet zonder. Steeds meer organisaties gaan er vanuit dat ze je digitaal kunnen bereiken. Digitale vaardigheden heb je dus hard nodig. De Bibliotheek biedt daarom diverse activiteiten en cursussen aan die helpen bij het ontwikkelen van deze vaardigheden. Of het nu gaat om de eerste kennismaking met een computer of een workshop over een specifiek programma: de bibliotheek helpt mensen digitaal vaardiger te worden.

Creatieve workshops met nieuwe technologie

Naast verschillende cursus om digitale vaardigheden te versterken biedt de bibliotheek ook creatieve workshops met nieuwe technologie zoals vinylsnijden in de Maakplaats of een fotoboek maken. Ook zijn er verschillende vrije inloopuurtjes.

Het nieuwe aanbod is te vinden op de website van de bibliotheek.