sv Zwolle en USV in balans (1-1)

0
208
sv Zwolle en USV in balans (1-1)

NIEUWLEUSEN – Het oefenduel tussen sv Zwolle en USV eindigde onbeslist. Op sportpark De Marslanden namen de gastheren vanaf de aftrap het initiatief. Al in de 2e minuut leverde dat een treffer op. Jasper Arutjnian mocht oprukken om daarna met een bekeken schot doelman Martijn Scheper te kloppen (1-0). Daarna waren de kansen over en weer schaars. Namens USV schoot Niels Kappert een vrije trap op de lat en miste Max Schaeffer in kansrijke positie. Na rust liet de ingevallen Ian Vlierman direct van zich horen met een fraaie actie over rechts. Zijn panklare voorzet werd verzilverd door Wouter Smudde (1-1). Daarna deelden beide ploegen vooral wat speldenprikken uit. Net als voor rust werden beide keepers niet echt op de proef gesteld. Toen een enorme hoosbui eindelijk was overgetrokken drong de thuisclub in de slotfase nog wel even aan. Gescoord werd er niet meer.