Huldiging clubkampioenen

0
532
Huldiging clubkampioenen
v.l.n.r.: Arie Tempelman, Eddie Brinkman, Jan Tiemens, Timo Barneveld, Marinus Blok, (voorgrond) Klaas Vonder

NIEUWLEUSEN – Afgelopen Maandag 30-8-2021 heeft de Schietsport Vereniging Nieuwleusen tijdens de uitgestelde jaarlijkse algemene ledenvergadering de clubkampioenen gehuldigd. De huldiging werd gedaan door Marinus Blok omdat hij na jaren van actieve deelname en uitvoerder van diverse wedstrijdfuncties de club gaat verlaten.

Na een kort woord heeft hij de volgende kampioenen gehuldigd: Kampioen LG-D-klasse:A. Tempelman met 211,14 punten, C-klasse: J. Tiemens met 331,95 punten, B-klasse: E. Brinkman met 337,41 punten, A-klasse: M. Blok met 372,58 punten, LP-Opgelegd: T. Barneveld met 354,86 punten, LP-A-klasse J.  Groen met 348,75 punten, H-klasse: K. Vonder met 354 punten. Albert Meijer trofee: J. Tiemens met +14,03 pluspunten. Ben Mulder 50+ trofee : M. Blok (2,42 pluspunten). Kruisboog: J. Bijker met 93,35 punten.

Deze goede scores zijn mede te danken aan de aandacht van enkele seniorschutters die de diverse (jeugd)schutters ondersteunde met tips en trucs. Verder kon de wedstrijdsecretaris weer melden dat de organisatie druk in  overleg is om ook weer in 2022 het recreatietoernooi te organiseren op de internet site www.schietsportnieuwleusen.nl kunt u de gegevens vinden zodra deze weer definitief worden.

Ook het kruisboogschieten wordt dit jaar weer in competitie verband voortgezet. Een ieder die mee wil doen kan vrijblijvend eens mee schieten op de Maandagavond vanaf 19.30 uur.

Verder is er op de maandagmiddag een groepje leden actief met een onderlinge wedstrijd op het biljart. Voor geïnteresseerden is de deur op maandagmiddag open om eens te informeren naar de mogelijkheden.