13.9 C
Nieuwleusen
woensdag 22 september 2021
Home Sport Gratis bal en S.V. Nieuwleusen shirt bij deelname Jong Oranje op zaterdag...

Gratis bal en S.V. Nieuwleusen shirt bij deelname Jong Oranje op zaterdag 11 september

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 11 september om 11:00 uur begint Jong Oranje weer bij S.V. Nieuwleusen. Jong Oranje is een plezierige kennismaking met de voetbalsport voor alle jongens en meisjes uit de groepen 1, 2 en 3 van de basisscholen. Iedereen is welkom! De kinderen die zaterdag 11 september meedoen krijgen een mooie oranje bal en een echt S.V. Nieuwleusen voetbalshirt. De “training” is van 11:00 uur tot 12:00 uur. Deelname aan de Jong Oranje is geheel vrijblijvend en helemaal gratis. Kijk voor meer informatie op www.svnieuwleusen.nl/jong-oranje.

- Advertisment -

MEEST POPULAIR