USV goed voor de dag bij sc Emmeloord (1-1)

0
541
USV goed voor de dag bij sc Emmeloord (1-1)

EMMELOORD – Het wordt wat 1-tonig: opnieuw speelde USV met 1-1 gelijk. Nu al voor de vierde keer op rij. Dit keer op bezoek bij sc Emmeloord. Voor rust was USV op zijn minst gelijkwaardig aan de 2e klasser. De 0-1 voorsprong bij rust was dan ook zeker niet onverdiend. Na ruim 20 minuten nam Thijmen Stegeman de felicitaties in ontvangst na zijn doeltreffende vrije trap. Maar analyse tijdens de rust wees uit dat Frank Kuiper met zijn hoofd de bal het beslissende zetje had gegeven.

Na rust drong de thuisclub wat meer aan op de kunstsprieten van sportpark Erverbos. Maar USV had achterin de zaken goed voor elkaar en gaf weinig kansen weg. En anders was er altijd nog de alerte doelman Martijn Scheper. De gelijkmaker kwam in de 65e minuut dan ook letterlijk uit de lucht vallen. Een corner werd door niemand geraakt en plofte zo in de verre hoek tegen het zijnet (1-1). sc Emmeloord kreeg daarna nog een handvol corners, maar miste precisie en scherpte. USV loerde nog wel op een counter, maar was tevreden met het resultaat.   

Zondag speelt USV voor de beker in en tegen IJhorst. Aan het fraai gelegen sportpark aan de Van Wijngaardenstraat wordt om 14.00 uur afgetrapt.