Kinderfeest ‘Volgen’ in de herfstvakantie in de Bombardon

0
356
Kinderfeest ‘Volgen’ in de herfstvakantie in de Bombardon

NIEUWLEUSEN – Op maandag 18 oktober is er weer de jaarlijkse Vakantie-Bijbel-Club in Nieuwleusen. Alle kinderen vanaf 4 jaar zijn weer van harte welkom in de Bombardon (Burgemeester Backxlaan 181) ook wel bekend als het ´Crescendo-gebouw’. 

Er wordt weer lekker samen gezongen onder begeleiding van veel vrijwilligers en muzikanten. Met vertelling, toneel, muziek en film worden de kinderen meegenomen in een verhaal met dit jaar als thema: ‘Volgen’. ‘Die Mij volgt zal in de duisternis niet wandelen, maar zal het licht des levens hebben.’ De Heere Jezus is als een goede Herder die Zijn schapen kent en voor ze zorgt. ‘Mijn schapen horen naar Mijn stem, en Ik ken dezelve, en zij volgen Mij.

Vervolgens wordt er, onder het genot van wat drinken en lekkers, gezellig geknutseld aan een werkje aan de hand van het thema. Het resultaat mag iedereen natuurlijk mee naar huis nemen! 

Het feest begint om 14:00u en eindigt om 16:00u. Ook vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes, buurjongens, buurmeisjes en wie maar wil, zijn van harte welkom. 🙂

Voor vragen kunt u contact opnemen met 0644535160 of mailen naar [email protected].