Jong en oud kan leren haken en breien in de Olmen

0
536
Breien in de Olmen

NIEUWLEUSEN – Nu de Corona-maatregelen versoepeld zijn is er weer plaats voor nieuwe deelnemers die het leuk vinden om op maandagavond tussen 19.30 en 21.00 uur te komen/leren breien in de Olmen aan het Oosterveen 21 te Nieuwleusen.  Jong en oud is welkom

Tijdens deze creatieve bijeenkomsten kunnen de vaardigheden aangeleerd worden door ervaren handwerkers. Het is de bedoeling om van en met elkaar te leren. Eigen voorbeelden ter inspiratie kunnen meegenomen worden.

Deelnemers nemen desgewenst een eigen handwerk mee. Voor de mensen die nieuw zijn op dit gebied is er materiaal en zijn er ideeën ter plekke aanwezig.

De bijeenkomsten zijn gratis te bezoeken. Enkel voor het kopje koffie/thee wordt een bijdrage gevraagd.

Iedereen is welkom op deze creatieve, gezellige en inspirerende avonden. Opgave niet nodig.