Afsluiting zuidelijke parallelweg N377

0
834
Afsluiting zuidelijke parallelweg N377

NIEUWLEUSEN – De huidige aansluiting van de parallelwegen op de N377 wordt omgebouwd naar een rotonde. Door de beperkte ruimte krijgt de rotonde bij beide parallelwegen twee aansluitingen, zodat het verkeer geen scherpe bochten hoeft te maken. Aan weerszijde van de rotonde komt een brede middengeleider, zodat fietsers in twee keer kunnen oversteken.

Maandag 8 november 2021 start aannemer VDV met de voorbereidende werkzaamheden voor de rotonde bij Sluis IV. Tot en met 19 november 2021 is de zuidelijke parallelweg afgesloten voor deze werkzaamheden. Lokaal verkeer wordt omgeleid via de noordelijke parallelweg.

Van 22 november tot en met 3 december 2021 wordt de situatie gespiegeld. De noordelijke parallelweg is dan afgesloten. Lokaal verkeer wordt omgeleid via de zuidelijke parallelweg.