S.V. Nieuwleusen wint overtuigend van Hollandscheveld

0
298
S.V. Nieuwleusen wint overtuigend van Hollandscheveld

NIEUWLEUSEN – S.V. Nieuwleusen moest het zaterdagmiddag, wederom zonder de trouwe supporters, opnemen tegen middenmoter VV Hollandscheveld. Na 90 minuten was het krachtsverschil duidelijk, S.V. Nieuwleusen won overtuigend met 5-1.

Vanwege de hevige regenval was het hoofdveld onbespeelbaar geworden en moest er worden uitgeweken naar het “Herman van den Berg”  kunstgras veld.

S.V. Nieuwleusen begon goed aan de wedstrijd en opende in de 13e minuut de score. Na goed voorbereidend werk van Thomas Koobs, schoot Randy Vink de bal onberispelijk achter doelman Vos. Echter lang kon S.V. Nieuwleusen niet genieten van de voorsprong, in de 16e minuut was het Merlijn Odink, die uit een corner, de gelijkmaker binnenkopte.

Uiteraard ging S.V. Nieuwleusen opnieuw opzoek naar de voorsprong en die kwam er ook in de 30e minuut. Na een fenomenale actie van Thomas Koobs die vier man het bos in stuurde was het Mark de Weerd die binnenschoot: 2-1.

Na de thee een gelijk spelbeeld. S.V.Nieuwleusen was heer en meester op het veld en gaf eigenlijk niets meer weg. In de 55e en 56e minuut werd de voorsprong verder uitgebouwd door goals van Bas Evenboer en Randy Vink.

Ook het slotakkoord was van Randy Vink die na een prachtige steekpass van Ruben Brinkman, doelman Vos wederom kansloos liet: 5-1. Vooralsnog staat voor zaterdag 4 december de uitwedstrijd tegen BSVV op het programma. Omdat er door de nieuwe coronamaatregelen ’s avonds niet meer getraind mag worden neemt de KNVB deze week een besluit over de voortgang van de competities de komende weken.

Scoreverloop

13e minuut 1-0 Randy Vink

16e minuut 1-1 Merlijn Odink

30e minuut 2-1 Mark de Weerd

55e minuut 3-1 Bas Evenboer

56e minuut 4-1 Randy Vink

81e minuut 5-1 Randy Vink

Opstelling S.V. Nieuwleusen

Doel:          Tim Hoogenkamp

Verdediging: Leon de Raad, Saake Malestein, Roy Bollemaat, Niels Koets.

Middenveld:          Mark de Weerd, Gerrit Zekveld (63e min. Ruben Brinkman),

                  Reinier Meijerink (70e min. Stijn Hoekstra), Thomas Koobs.

Voorhoede: Randy Vink (81e min. Jille Brinksma), Bas Evenboer.