S.V. Nieuwleusen verliest oefenduel van S.V. Gramsbergen

0
232
S.V. Nieuwleusen verliest oefenduel van S.V. Gramsbergen

NIEUWLEUSEN – S.V. Nieuwleusen speelde zaterdag 5 februari in Gramsbergen een oefenwedstrijd tegen S.V. Gramsbergen, dat momenteel de 5e plaats in de 2e klasse bezet. De ziekenboeg was door twee coronagevallen en vier blessures overvol bij de Nieuwleusenaren. De wedstrijd werd met 2-1 verloren.

De gasten begonnen uitstekend aan de wedstrijd. In de 2e minuut  speelde keeper Roy van Leussen de bal lang op Randy Vink die koelbloedig bleef: 0-1. Na twintig minuten spelen was de stand weer gelijk. Na een scherp aangesneden voorzet werd de 1-1 binnengetikt. In een boeiende 1e helft was de ruststand 1-1 waarbij S.V. Nieuwleusen wel een doelpunt extra had kunnen en moeten maken. Na vijf minuten spelen in de 2e helft kwam de thuisclub op voorsprong. Uit een rebound werd in overduidelijke buitenspelpositie de 2-1 gescoord. De scheidrechter liet het echter gaan en keurde het doelpunt goed. Vlak daarna had spatte een schot van Mark de Weerd uiteen op de lat, dit had de terechte gelijkmaker kunnen zijn. In de 2e helft waren de ploegen goed aan elkaar gewaagd maar gescoord werd in deze mooie oefenwedstrijd niet meer.

A.s. zaterdag 12 februari wordt er om 14.30 uur thuis geoefend tegen 2e klasser FC Meppel. Op 19 februari begint de competitie weer met een uitwedstrijd tegen BSVV in Bovensmilde.

Opstelling S.V. Nieuwleusen:

  • Doel: Roy van Leussen
  • Middenveld: Tom Vasse, Mark de Weerd, Stijn Hoekstra , Gerrit zekveld
  • Voorhoede:  Bas Evenboer, Randy Vink
  • Wisselspelers: Ruben Brinkman, Kris Tinholt, Sander Lefers.