S.V. Nieuwleusen verliest oefenwedstrijd van FC Meppel

0
257
S.V. Nieuwleusen verliest oefenwedstrijd van FC Meppel

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 12 februari speelde S.V. Nieuwleusen thuis een oefenwedstrijd tegen 2e klasser FC Meppel. De wedstrijd werd met 0-1 verloren.

In een rommelig duel kregen beide ploegen in de 1e helft wat kansjes. De beste kans voor de thuisclub was voor Leon de Raad. Oog in ook met de doelman schoot hij op de paal. Vlak na rust had  Bas Evenboer de 1-0 op de schoen, maar vlak voor het doel schoot hij de bal hard over. Na een kwartier spelen in de 2e helft kwamen Kris Tinholt, Sander Bollemaat en Jille Brinsma in het veld voor Niels Koets, Ruben Brinkman en Stijn Hoekstra. De gasten kregen enkele kansen en een slordigheid in de verdediging werd afgestraft: 0-1. S.V. Nieuwleusen zette alles op alles om de gelijkmaker te forceren maar het wilde deze middag niet lukken.  

A.s. zaterdag 19 februari om 14.30 uur begint de competitie weer met een uitwedstrijd tegen BSVV in Bovensmilde. Supporters kunnen om 12.00 uur aanschuiven bij de wedstrijdbespreking(inclusief lunch) en meereizen met de bus. Voor meer informatie en opgave lees het artikel www.svnieuwleusen.nl

Opstelling S.V. Nieuwleusen

  • Doel: Roy van Leussen
  • Verdediging:  Niels Koets, Roy Bollemaat, Saake Malestein , Leon de Raad
  • Middenveld: Tom Vasse, Mark de Weerd, Ruben Brinkman, Stijn Hoekstra , 
  • Voorhoede:  Bas Evenboer, Reinier Meijerink.