BOVENSMILDE – Dinsdagavond 8 maart speelde S.V. Nieuwleusen de inhaalwedstijd uit tegen BSVV. Wegens het ontbreken van een lichtinstallatie in Bovensmilde werd er uitgeweken naar het veld van VAKO in Vries. S.V. Nieuwleusen boekte een makkelijke 0-6 overwinning.

Vanaf de eerste minuut was het eenrichtingsverkeer richting het doel van BSVV. In de gehele wedstrijd is BSVV slechts 1 keer in het strafschopgebied van Tim Hoogenlamp geweest. Al in de 7e minuut kwamen de gasten op voorspong. De keeper leek een hoge bal eenvoudig uit de lucht te kunnen plukken, maar hij kwam aan het grabbelen waarna Bas Evenboer de bal het laatste zetje gaf. Nadat Randy Vink na een kwartier spelen op de paal schoot was het even later wel raak. Een voorzet van Reinier Meijerink werd binnengekopt door Saake Malestein. Bas Evenboer kreeg nog een goede kans, maar hij schoot over. Na een half uur spelen stelde Randy Vink, Thomas Koobs in de gelegenheid om de bal binnen te schuiven, de 0-3 was ook de ruststand. Direct na rust kwam de 0-4 al op het scorebord, geklungel in de achterhoede van BSVV zorgde ervoor dat Bas Evenboer de bal binnen kon tikken. Nadat Randy Vink al een keer dicht bij een doelpunt was geweest, zorgde hij, met een mooie kopbal net onder de lat, voor de 0-5. Het slotakkoord was voor invaller Jille Brinksma, met een fantastische pegel joeg jij de bal hard tegen de touwen. De score had nog wel hoger uit kunnen vallen, maar een afstandsschot van Randy Vink werd door de keeper uit de bovenhoek geranseld.

A.s. zaterdag 12 maart om 14.30 uur speelt S.V. Nieuwleusen thuis de derby tegen FC Ommen.

Doel: Tim Hoogenkamp

Verdediging: Roy Bollemaat, Leon de Raad (70e min. Marc Hoogenkamp), Saake Malestein, Niels Koets(61e min. Kris Tinholt).

Middenveld: Reinier Meijerink(35e min. Gerrit Zekveld), Ruben Brinkman, Thomas Koobs(61e min. Jille Brinksma), Stijn Hoekstra