Beleeftraining Niet Aangeboren Hersenletsel

0
139
Beleeftraining Niet Aangeboren Hersenletsel

DALFSEN – Donderdag 12 mei organiseren Interact Contour, MEE IJsseloevers en Bibliotheek Nieuwleusen/Dalfsen ’s ochtends in Nieuwleusen en ’s middags in Dalfsen een beleeftraining Niet Aangeboren Hersenletsel. De beleeftraining begint om 10.00 uur in Nieuwleusen en om 14.00 uur in Dalfsen. De training is bedoeld voor vrijwilligers en inwoners van de gemeente Dalfsen die mensen met niet aangeboren hersenletsel in hun omgeving hebben. Deelname is gratis.

Praktische tips bij iedere ervaring

Door je in de denk- en gevoelswereld van iemand met niet aangeboren hersenletsel te verplaatsen krijg je inzicht in de belevingswereld en begrijp je beter waarom iets wel of niet werkt in de dagelijkse praktijk.

Opdrachten en ervaringen

Tijdens het doen van de opdrachten ervaren deelnemers hoe iemand met niet aangeboren hersenletsel op bepaalde situaties zou kunnen reageren en wat iemand daarbij mogelijk kan ervaren. Dit leidt tot begrip, inzichten en praktische handvatten in het omgaan en communiceren met mensen met niet aangeboren hersenletsel. Tijdens de nabespreking worden ervaringen van de deelnemers met elkaar gedeeld.

Praktische informatie

De beleeftraining is op donderdag 12 mei 10.00 uur in Kulturhus de Spil te Nieuwleusen en donderdag 12 mei 14.00 uur Kulturhus de Trefkoele+ in Dalfsen.

Omdat de gemeente Dalfsen dit mogelijk maakt, zijn er voor de deelnemers geen kosten aan verbonden.

Aanmelden

Deelnemen aan de beleeftraining op 12 mei? Vrijwilligers en inwoners van de gemeente Dalfsen kunnen zich aanmelden via www.bibliotheekdalfsen.nl/nah.