S.V. Nieuwleusen overrompeld FC Ommen

0
244
S.V. Nieuwleusen overrompeld FC Ommen

NIEUWLEUSEN – S.V. Nieuwleusen speelde op tweede paasdag de inhaalwedstrijd thuis tegen FC Ommen. Het duel werd wegens coronaperikelen al 2 keer afgelast. De Ommenaren werden in de 1e helft volledig overrompeld, de ruststand was tevens de eindstand: 3-0.

S.V. Nieuwleusen maakte er in die in 1e helft een mooie voetbalshow van. Aanval na aanval kwam op van doelman Mark Bennemeer af. Al in de 4e minuut was het raak, Randy Vink zette met een steekpass Leon de Raad voor het doel die beheerst binnenschoot: 1-0. De oranjehemden kregen in de eerste helft nog enkele grote kansen maar het duurde nog tot de 38e minuut toen de 2-0 op het scorebord werd gezet. Een afvallende bal uit een corner belandde voor de voeten van Tom Vasse die snoeihard binnenschoot. Vlak voor rust was het Randy Vink die een voorzet van Thomas Koobs via binnenkant paal binnen kopte: 3-0.

In de 2e helft deed S.V. Nieuwleusen het wat rustiger aan en de gasten waren niet bij machte om het de thuisclub lastig te maken. Het was warm en de wedstrijd was gespeeld. S.V. Nieuwleusen kreeg nog enkele kansjes en ook Thomas Koobs liet nog enkele hoogstandjes zien, maar de buit was al lang binnen en het zonnige terras zag er uitnodigend uit.

A.s. zaterdag 23 april speelt S.V. Nieuwleusen om 14.30 uur in en tegen Lutten.

Scoreverloop

4e min.  :  1-0  Leon de Raad
38e min. : 2-0  Tom Vasse
43e min. : 3-0  Randy Vink

Opstelling S.V. Nieuwleusen

Doel: Tim Hoogenkamp

Verdediging: Niels Koets(86e min. Kris Tinholt), Roy Bollemaat, Saake Malestein, Leon de Raad.

Middenveld: Gerrit Zekveld(83e min, Ruben Brinkman), Thomas Koobs, Reinier Meijerink(83e min. Lars Gruben), Tom Vasse(86e min. Niek Bollemaat).

Aanval: Bas Evenboer, Randy Vink(79e min. Stijn Hoekstra).