Officiële opening Dorpsbongerd Ni’jluusn

1
372
Officiele opening Dorpsbomgerd Ni’jluusn
Foto: Dick Schuurman

NIEUWLEUSEN – Zaterdagmiddag is de Dorpsbongerd Ni’jluusn aan het Westerveen/Bosmansweg officieel geopend. Na de toespraak van Andries Bos onthulde burgemeester Erica van Lente het informatiebord waarmee de Dorpsbongerd Ni’jluusn officieel geopend is. Na de officiële opening volgde een rondleiding door de boomgaard. Vanaf de zuidkant aan de Bosmansweg tussen Westerveen en Westeinde en daarna bij de natuurboerderij in aanbouw BalkInn waar ook fruitbomen staan.

Het planten van de Zoete Kroon door burgemeester Erica van Lente. De Zoete Kroon is een Nederlands ras gevonden door de Heer Brouwer rond 1870 en is bekend van het gerecht hete bliksem.
Foto: Dick Schuurman

Natuurboerderij BalkInn

Stichting Natuurboerderij BalkInn is een zelfstandige stichting met een eigen bestuur. Haar doelstelling om bij te dragen aan een duurzame samenleving voert ze uit onder de eindverantwoordelijkheid van de Coöperatie Nieuwleusen Synergie.

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.