Weerloos USV verder achterop

0
160
Weerloos USV verder achterop

COEVORDEN – Door een alleszeggende 5-0 nederlaag op bezoek bij Raptim staat USV nog steviger op de laatste plaats van de ranglijst. Na een half uur stond USV al op een kansloze 3-0 achterstand en was het duel gespeeld.

Het fraaie hoofdveld van sportpark Klinkenvlier in Coevorden kwam niet door de keuring vanwege een losliggende grasmat. Daarom werd uitgeweken naar het keiharde bijveld dat de vergelijking met een dorre steppe moeiteloos kon doorstaan. USV ging er slecht mee om. Met ook nog eens een zeer straffe wind tegen, bleef USV volharden in het achterin rondspelen van de bal. Dat was vragen om problemen. Raptim kreeg de treffers dan ook op een presenteerblad aangereikt. Sven Meiringh, Laurens Meppelink en weer Sven Meiringh wisten er wel raad mee (3-0). USV kon er via Niels Kappert slechts één dreigende aanval tegenover te stellen.             

Na rust had USV de noordooster in de rug en begon hoopgevend. Doelman Jerio Hoegen moest aan het werk na een voorzet van invaller Max Lindeboom op de doorgeschoven Dennis van der Veen terwijl Stan Scholten het van afstand probeerde. Maar na ruim een uur blies Sven Meiringh met zijn derde treffer het vlammetje van USV definitief uit (4-0). In de 76e minuut werd het ook nog 5-0 door Laurens Meppelink. Sein voor de USV-supporters om alvast de uitgang op te zoeken.

Zondag speelt USV thuis tegen Oldemarkt. Aanvang 14.00 uur.