Start inschrijving Week van Alle Kunsten (WAK)

0
109
Start inschrijving Week van Alle Kunsten (WAK)

DALFSEN – Muzikanten, dichters, acteurs, verhalenvertellers, fröbelaars, koren, spoken-word-artiesten, dansers, fanfares, grimeurs, bands, fotografen, zangers, musea, orkesten, cabaretiers, dichters, beelden kunstenaars of andere creatieveling kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de Week van Alle Kunsten (WAK). Aanmelden kan tot 1 juli via www.wakdalfsen.nl.

Tijdens de WAK, die in 2022 plaatsvindt van 10 t/m 18 september, zet de gemeente Dalfsen kunst en cultuur extra in de spotlights.

Deelnemers kunnen laten zien waar ze het hele jaar mee bezig zijn. En voor het publiek is het een mooi moment om te zien en te ervaren wat er binnen de gemeente allemaal te doen is op cultureel en creatief gebied. Daarnaast is het ook leuk om het enthousiasme van anderen te zien bij het uitoefenen van hun hobby of werk. Misschien vindt zelfs iemand wel een nieuwe hobby!

Aanmelden

Dit is de uitgelezen mogelijkheid om te laten zien waar iemand mee bezig is. Stel bijvoorbeeld een repetitieavond open, geef een workshop, ga optreden, exposeer werk, maak digitaal materiaal (wat de WAK vervolgens weer kan delen via de socials), organiseer een uitwisseling of bedenk iets anders om publiek en/of nieuwe deelnemers/leden te trekken! Aanmelden kan tot 1 juli via www.wakdalfsen.nl.

Kulturhusen en theater

De Kulturhusen in Dalfsen, Oudleusen, Nieuwleusen en Lemelerveld en Theater De Stoomfabriek ondersteunen deze WAK. Ze programmeren tijdens deze week extra kunst- en cultuuractiviteiten. WAK Dalfsen versterkt initiatieven, denkt mee en zorgt voor extra reclame. Kijk op www.wakdalfsen.nl voor meer informatie.