S.V. Nieuwleusen sluit seizoen in stijl af

0
18
S.V. Nieuwleusen sluit seizoen in stijl af

DEDEMSVAART – Zaterdag 4 juni speelde S.V. Nieuwleusen haar laatste wedstrijd van het seizoen uit tegen DVC Dedemsvaart. Met een 0-2 overwinning werd het seizoen in stijl afgesloten.

S.V. Nieuwleusen ging door waar het de laatste weken gebleven was, veel balbezit en goed combinatie voetbal. In de 9e minuut kopt Roy Bollemaat net over. Niet veel later volgt een mooie aanval via Thomas Koobs en Reinier Meijerink die Randy Vink in stelling brengen, maar hij stuit op doelman Koes. Na een half uur krijgt Bas Evenboer een kans, maar de keeper redt opnieuw. Met een 0-0 ruststand wordt de kleedkamer opgezocht, veel kansen, maar nog geen doelpunten. Tien minuten na rust wordt Randy Vink over de knie geworpen van een tegenstander, penalty! Reinier Meijerink gaat achter de bal staan en schuift de bal in de hoek die keeper Koes ook kiest. In de aanval hierna krijgt DVC een grote kans, maar Tim Hoogenkamp laat zien waarom hij de minst gepasseerde keeper van het zaterdagvoetbal is. Hij redt fantastisch na een van richting veranderd schot. Na drie verse wissels zet S.V. Nieuwleusen opnieuw aan en is het in de 65e minuut een fantastische actie van Thomas Koobs. Hij stuurt 3 man het bos in en legt de bal op een presenteerblad voor Randy Vink, die de bal makkelijk binnen kan prikken, 0-1. Tieme Brinksma komt erin voor Tom Vasse en maakt direct een goede actie, maar Randy Vink raakt de bal niet lekker. In de 69e minuut is het een super goal van Reinier Meijerink. Hij ziet op de middenlijn de keeper ver voor zijn doel staan en aarzelt niet. Vanaf de middenlijn schiet hij de bal over keeper Koes en tekent op fraaie wijze voor de 0-2. Dit is tevens de eindstand.

S.V. Nieuwleusen is de ploeg die uit hele zaterdagvoetbal van Nederland de meeste punten heeft behaald met de minst gepasseerde defensie. Van de 26 wedstrijden werden er 25 gewonnen en slechts 1 verloren.  M11a01a0r liefst 88 keer werd er gescoord en slechts 11 doelpunten tegen. Wat een fantastisch seizoen voor dit kampioensteam: 2e klasse here we come!

Opstelling S.V. Nieuwleusen

Tim Hoogenkamp

Niels Koets (62. Kris Tinholt), Roy Bollemaat, Saake Malestein, Mark de Weerd (62. Niek Bollemaat)

Tom Vasse (67. Tieme Brinksma) , Ruben Brinkman (62. Gerrit Zekveld), Reinier Meijerink

Randy Vink, Thomas Koobs, Bas Evenboer

Scoreverloop:

65e min. 0-1 Randy Vink
69e min. 0-2 Reinier Meijerink