Fietstocht met start in Nieuwleusen

0
17
Fietstocht met start in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Op woensdagmiddag 13 juli a.s. wordt de eerstvolgende maandelijkse fietstocht in Nieuwleusen weer georganiseerd.

De deskundige en ervaren vrijwilligers, die de tochten uitzetten en begeleiden hebben een mooie tocht uitgezet. De tocht gaat dit keer door het Straatsbos Staphorst en het Reestdal en heeft een lengte van 30 – 35 km. Onderweg is er een koffie-/theestop, bij Vos in IJhorst Varsen.  

De consumpties zijn voor eigen rekening, omdat de deelname verder gratis is.

Iedereen met en gewone- of elektrische fiets is van harte welkom om deze mooie tocht, van ruim 30 km., mee te fietsen. De fietstochten worden iedere 2e woensdag van de maand georganiseerd. 

De groep vertrekt ’s middags bij de Olmen aan het Oosterveen 21 te Nieuwleusen. Aanmelden is niet nodig. Wie 13 juli om 13.30 uur bij de Olmen is, kan meefietsen.  Zo nodig wordt de groep,  om veiligheidsredenen, in tweeën gesplitst.