Ga mee op reis met de Voorleestent

En zing mee met Muziek op Schoot in de voorleestent in Dalfsen

0
9
Ga mee op reis met de Voorleestent

DALFSEN – Bibliotheek Dalfsen gaat in de zomervakantie op pad met de Voorleestent, een tent vol avontuurlijke, grappige, sprookjesachtige verhalen. Op 18, 19 en 21 juli staat de tent in Nieuwleusen, Dalfsen en Lemelerveld.

Om een mooie reis te maken, hoef je niet de auto of het vliegtuig te pakken. Wie zich laat meevoeren door de fantasie van een schrijver, kan met een boek op schoot de prachtigste reizen maken. Bibliotheek Dalfsen wil in de zomervakantie het (voor)lezen van boeken en het luisteren naar verhalen onder de aandacht brengen. In de Voorleestent ga je samen op reis naar verschillende werelden. Je staat oog in oog met exotische dieren, beleeft de spannendste avonturen en we vieren samen feest!

Dit jaar werkt de Bibliotheek samen met de organisaties van de Timmerweek in Dalfsen en Lemelerveld. In Dalfsen doet ook Muziekschool Pianoforte mee met de activiteiten in de Voorleestent. De muziekdocente van Muziek op Schoot is bij de voorleestent van 10.00 – 11.00 uur.

Data en locaties

18 juli, Margrietplein Nieuwleusen, 10.00 – 12.00 uur. Alle kinderen zijn welkom! Ook als je zelf even een boek wilt lezen kan dat bij onze Voorleestent. We zien je graag!

19 juli, evenemententerrein Dalfsen, 9.30 – 12.30 uur. Op de Startdag van de Timmerweek in Dalfsen, dinsdag 19 juli, staan enthousiaste voorlezers en een muziekdocente klaar om de broertjes en zusjes van de deelnemers en alle andere belangstellenden voor te lezen in de tent. Het thema is Feest! Het gaat een mooi feestje worden, samen met Muziek op Schoot van Muziekschool Pianoforte. Muziek op Schoot is van 10.00 – 11.00 uur.

21 juli, Scouting de Verbinding, 18.30 – 20.00 uur. Tijdens de afsluiting van de Timmerweek in Lemelerveld, donderdag 21 juli, staan enthousiaste voorlezers klaar om deelnemers, broertjes en zusjes en andere belangstellenden voor te lezen in de tent. Het thema is net als bij de Timmerweek Dieren.

Wist je dat iedereen onder de 18 jaar gratis lid kan worden van de Bibliotheek?

Schrijf je online in of kom naar de Bibliotheek, dan kan je meteen een pasje komen halen. Met je bibliotheekpas kun je gratis boeken en e-books lenen.