Kinder Zeskamp Landen Toernooi bij Kulturhus Nieuwleusen

0
38
Kinder Zeskamp Landen Toernooi bij Kulturhus Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Op woensdag 17 augustus wordt er een Kinder Zeskamp Landen Toernooi georganiseerd door het Talenthus Agnieten College, in samenwerking met de Spil Kulturhus Nieuwleusen.

Het begint om 13.30 uur, aanmelden graag bij ingang van het Kulturhus.

Dit sport – en spelletjes circuit ( 6 + 1 ) is bedoeld voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. De bedoeling is dat ieder kind kiest voor een land, en dat op een leuke manier laat zien in de kleding.

Nu er in de Gemeente Dalfsen vluchtelingen uit de Oekraïne worden opgevangen, en er tijdelijk asielzoekers (inclusief kinderen) onderdak hebben gevonden in de Spil, lijkt het de organisatie van deze Zeskamp Landen Toernooi leuk om “landen“ sportief tegen elkaar te laten strijden.

Na afloop is er voor alle kinderen wat lekkers, en krijgen de drie kinderen die het mooist gekleed zijn, namens een land, een prijsje. Alle kinderen zijn welkom, ook de kinderen die in de Gemeente Dalfsen of omgeving op vakantie zijn ! De Zeskamp staat onder leiding van Mink de Vries, van het Talenthus Agnieten College, andere vrijwilligers zijn van harte welkom om mee te helpen.

De Zeskamp duurt tot 15.00 uur.