NIEUWLEUSSEN – S.V. Nieuwleusen heeft de oefenwedstrijd, op het snikhete kunstgras, met 3-2 gewonnen van 3e klasser Zwolsche Boys. Vanwege het warme weer werd er veel gewisseld.

S.V. Nieuwleusen wint oefenwedstrijd van Zwolsche Boys

In de 1e helft kwam de thuisclub na een kwartier spelen op voorsprong door een doelpunt van Tom Vasse. Vanaf de aftrap maakte Zwolsche Boys de gelijkmaker. Na een half uur spelen kwamen de gasten op een 1-2 voorsprong en dit was ook de ruststand.

De mooiste goal van de middag werd gemaakt door Ruben Brinkman. Hij zag de keeper iets te ver voor zijn doel staan en vanaf de middellijn schoot hij de bal stak onder de lat: 2-2. In die 2e helft speelde S.V. Nieuwleusen een hoger tempo en beter combinatievoetbal. Dit leverde enkele goede kansen op.

Na weer een prima aanval was het Thomas Koobs die de winnende treffer maakte: 3-2.

Zaterdag 20 augustus oefent S.V. Nieuwleusen thuis tegen 2e klasser ZAC uit Zwolle. De wedstrijd begint om 14.30 uur.