Talentenhus organiseert Kampioenschap “Kontje Schieten” en Tikkie Takkie Voetbal

1
23
Talentenhus organiseert Kampioenschap
De Bekers

NIEUWLEUSEN – Op woensdag 24 augustus organiseert het Talentenhus Agnieten College, i.s.m. de Spil Kulturhus en Saam Welzijn, het Nederlandse en Sallandse Kampioenschap “Kontje schieten” (Kontje Kick). De wedstrijden beginnen om 15.00 uur. Graag om 14.45 uur aanwezig bij de ingang van het Sportpark van SV Nieuwleusen, voor aanmelding, om ingedeeld te worden in de verschillende competities. De leeftijdsgroep is tussen 10-14 jaar, en 14-18 jaar. Ben je een topschutter uit Nieuwleusen en omgeving, of waar dan ook vandaan, tussen 10 en 18 jaar, dan word je uitgedaagd, en uitgenodigd, om mee te doen!

Je kunt je aanmelden bij de ingang van de SV Nieuwleusen tussen 14.45u. en 15.00 uur.

Kontje schieten is een landelijke rage aan het worden op de Nederlandse voetbalvelden. Of het nu gaat om jeugdelftallen of eerste elftallen, na afloop van de training wordt er vaak nog even kontje geschoten.

Het Kampioenschap Kontje Kick wordt een regionaal en landelijk gebeuren. Alle voetbalclubs in de regio, maar ook daarbuiten, worden uitgenodigd om de beste kontje schieters af te vaardigen naar het kampioenschap. Er valt dan ook, naast de eer, echt wat te winnen. De winnaar EEN JAAR LANG Kampioen Kontje Schieten 2022. Chris Benjamins was vorig jaar 2021 de beste bij het allereerste Kampioenschap Kontje Kick. Wie gaat hem opvolgen?

Tikkie Takkie voetbal

Voorafgaand aan het Kampioenschap Kontje Kick is er voor de leeftijdsgroep 10-16 jaar, gelegenheid om mee te doen met Tikkie Takkie Voetbal, tussen 13.00u en 14.00u, aanmelden hoeft niet, verzamelen voor de ingang van De Spil Kulturhus.

Tussen beide activiteiten in, wordt er een Syrische Dans geoefend en voorgedaan. Waar? Op het plein voor De Spil Kulturhus. Mensen uit de noodopvang helpen mee, samen met bewoners uit Nieuwleusen.

Tijd: 14.10u – 14.40u.

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.