NIEUWLEUSEN WEATHER

    NIEUWLEUSEN – Op 1 augustus 2022 was het 65 jaar geleden dat de oprichtingsvergadering van S.V. Nieuwleusen plaatsvond. Dit viert S.V. Nieuwleusen op vrijdagavond 9 september met een jubileumavond en op zaterdag 10 september met de open dag.

    (Advertentie)
    S.V. Nieuwleusen viert 65-jarig bestaan met jubileumavond en open dag

    Jubileumavond

    Op de jubileumavond worden alle jubilarissen van de afgelopen 3 jaar gehuldigd. Dit zijn de leden die 25, 40, 50, 60 en 65 jaar lid zijn van S.V. Nieuwleusen. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de uit Nieuwleusen afkomstige zangeres Felicia Westerhof. De jubileumavond begint om 20.00 uur en iedereen is van harte welkom.

    Open dag

    Op zaterdag 10 september is er de traditionele Open dag. .

    Een van de hoogtepunten van de Open Dag is de “training” van Jong Oranje die om 11:00 uur op het programma staat. Wanneer kinderen uit de groepen 1, 2 en 3 van de basisscholen zich aanmelden voor Jong Oranje krijgen ze een mooie oranje bal en een echt S.V. Nieuwleusen voetbalshirt.

    De hele dag is er bekervoetbal en om 14:30 uur speelt het 1e elftal de bekerwedstrijd tegen 1e klasser SVI uit Zwolle. De sponsoren zijn uitgenodigd en worden op een ludieke manier ontvangen.

    Vanaf 16:30 uur draaien R&D DJ gezellige muziek en om 17:00 kan iedereen genieten van de BBQ. Om 18:30 uur staat er een optreden van zanger Orlando op het programma. Die kennen we nog van zijn fantastische optreden met de opening van het clubhuis in 2019.

    Share.