Ruime overwinning S.V. Nieuwleusen op SV Dalfsen

0
14
Ruime overwinning S.V. Nieuwleusen op SV Dalfsen

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 17 september werden de  laatste wedstrijden in de bekerpoules gespeeld. S.V. Nieuwleusen spelde tegen dorpsgenoot SV Dalfsen en won de wedstrijd overtuigend met 4-0, dit was ook de ruststand. Doordat de andere wedstrijd in de poule tussen SVI en ZAC in een 2-2 eindigde heeft S.V. Nieuwleusen zich geplaatst voor de volgende bekerronde.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd er een minuut stilte in acht genomen wegens het overlijden van Henk van Dijk, lid en vrijwilliger van S.V. Nieuwleusen.

In het de 1e 20 minuten van de wedstrijd kwam de thuisclub al op een 3-0 voorsprong door 2 doelpunten van Randy Vink en 1 van Tom Vasse. Vlak voor rust werd het zelf 4-0, doelpuntenmaker was Bas Evenboer. De verdedigde chaos bij de Dalfsenaren werd in die 1e helft keihard afgestraft.

S.V. Nieuwleusen speelde een wat mindere 2e helft. Beide ploegen kregen nog wel enkele kansen maar door goed keeperswerk aan beiden zijde werd er niet meer gescoord.

A.s. zaterdag 24 september om 14.30 uur begint de competitie met een thuiswedstrijd tegen Vroomshoopse Boys.