Talenthus Agnieten College komt met boodschappenservice

0
37
Talenthus Agnieten College komt met boodschappenservice

NIEUWLEUSEN – Het Talenthus van het Agnieten College komt met een boodschappenservicedienst voor Nieuwleusen e.o.  Allereerst bedoeld voor mensen die zelf niet de boodschappen kunnen doen. Het kan dan gaan om mensen die slecht ter been zijn,  kleine kinderen thuis hebben, de taal niet machtig zijn e.a. Het Talenthusteam bestaande uit Timo, Jelte, en Kais, begint vanaf 10 oktober op maandag en woensdag. De bezorgtijden zijn op maandag tussen 13.30 uur en 16.00 uur, en op woensdag tussen 10.45 uur en 12.30 uur.

Contactpersoon is Timo onder nummer; 06-28998047, via een app en/of sms berichtje, of belletje, kan contact met hem worden opgenomen.

De gratis boodschappenservicedienst is zoals gezegd bedoeld voor mensen die zelf niet de boodschappen kunnen doen. Voor andere mensen die graag gebruik willen maken van deze boodschappenservice geldt een bedrag van 3 euro per keer. Het Talenthusteam heeft daarbij de vrijheid om de mensen, die zelf geen boodschappen kunnen doen, voor te laten gaan.