Beleef Nieuwleusen komt met fietsroute Vecht-Reest

0
71
Beleef Nieuwleusen komt met fietsroute Vecht-Reest

NIEUWLEUSEN – Beleef Nieuwleusen, een samenwerkingsverband van allerlei organisaties, partijen, bedrijven, en stichtingen, uit Nieuwleusen en omgeving, presenteert 24 oktober een eigen fietsroute.

De fietsroute is gericht op al dat wat de moeite waard is om te zien, en/of te bezoeken, tussen de Vecht en de Reest. Dat kan historisch cultureel zijn, maar ook duurzaam actueel, ondernemend en creatief, verrassend en verbazend.

Beleef Nieuwleusen wil graag met deze fietsroute laten zien hoe aantrekkelijk Nieuwleusen, en de omgeving van Nieuwleusen, eruit ziet, en wat er allemaal te beleven valt.

Beleef Nieuwleusen is geen nieuw merk in een toeristische marketingwereld, maar een gemeenschapsmodel waarbij de deelnemende organisaties naast elkaar staan, en niet tegenover elkaar. Op deze manier versterken de deelnemende partijen elkaar, en dat komt weer ten goede aan de gemeenschap.

Op 24 oktober presenteert  Beleef Nieuwleusen de nieuwe Vecht-Reest Fietsroute in het Witte Peerd te Nieuwleusen om 16.30 uur.

Wethouder Jan Uitslag zal namens het College van B&W, van gemeente Dalfsen, het eerste exemplaar van de fietsroute in ontvangst nemen.